Als oud-journalist doorziet interim-woordvoerder Rik van Druten (1961) snel essentie en context, óók van complexe problemen. Het verhaal moest immers morgen in de krant.

Sinds 1999 werkt hij als woordvoerder/adviseur in het bedrijfsleven en bij de overheid. Vertaalt daar zijn analyses in scenario’s en concrete handelingsperspectieven. Aanvankelijk vooral op het gebied van pers- en corporate communicatie, gaandeweg over de volle breedte van communicatie, reputatie en positionering. Een breed ontwikkelde vakman die graag meekijkt en –kookt in vreemde keukens. En altijd, ook onder stress, een solide, in woord en geschrift taalvaardige woordvoerder.

De laatste jaren heeft Rik van Druten zich geconcentreerd op woordvoering, mediatraining/coaching en crisiscommunicatie. Met zijn ruime ervaring is hij uitgegroeid tot een breed inzetbare interim-woordvoerder, die in no-time is ingewerkt in uw organisatie.

woordvoerder

Het door zijn jongste zoon Berend (eindexamenstudent Mediavormgeving) ontworpen logo drukt precies uit hoe Rik van Druten als interim-woordvoerder te werk gaat: inkaderen, in context plaatsen en een punt maken.

Download cv Rik van Druten of kijk op LinkedIn.